Understanding culture`s influence on behaviour - Némethová, Ildikó, 1974-
Kultúrna inteligencia a jej význam v medzikultúrnych stretoch. Kultúrna kompetencia, povedomie a správanie. Vodcovské správanie naprieč kultúrami.