Brain Drain from the Slovak Republic and the Efficient Management of Migration - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Analýza príčin zmien v štruktúre migrantov zo Slovenska na konci 90-tych rokov. Slovensko ako tretí najväčší exportér študentov medzi krajinami OECD. Odporúčania pre vládu SR na udržanie absolventov na Slovensku.