Business Property of Company and Investments - Pakšiová, Renáta, 1974-
Analýza investičných možností podniku a jej ukazovatele. Časové horizonty investičnej aktivity. Benčmarking a obchodný majetok v investičných súvislostiach. Fázy benčmarkingu. Efektívna štruktúra obchodného majetku spoločnosti. Základné postupy účtovania v podniku.