Odmena za vynález vzniknutý v zamestnaneckom pomere - Kardoš, Peter
Problematika ochrany vynálezov - záujmy zamestnancov a zamestnávateľa. Investície do nehmotných aktív a stanovenie výšky odmeny pôvodcovi vynálezu. Odporúčanie inštitúciám v záujme predchádzania súdnych sporov pri stanovení výšky odmeny pôvodcovi vynálezu.