Výnosové ohodnotenie nehnuteľností na Slovensku a jeho úskalia - Uhliar, Miroslav, 1981-
Problematika ohodnotenia nehnuteľností prostredníctvom očakávaných budúcich výnosov z prenájmu, s analýzou identifikovaných problémov a potrebou prípadných zmien pre odporúčanie metodiky znalcom.