Hodnota podniku pod vplyvom zmeny úrokových sadzieb - Kardoš, Peter
Oblasť stanovenia dôsledného prístupu k výpočtu hodnoty podniku alebo k výpočtu niektorých zložiek majetku napríklad ochranných známok alebo patentov pomocou výnosových metód. Stanovenie nákladov na vlastný kapitál, ktorého výška vplýva na výslednú hodnotu podniku.