Metriky hodnotenia výberu aplikačného softvéru - Černý, Matej, 1982-
Investície do informačných technológií pre firmy. Zisťovanie aktuálneho postupu organizácií pôsobiacich na Slovensku v rôznych odvetviach a veľkosti v oblasti obstarania aplikačného softvéru. Rozhodovanie a kritéria pri výbere konkrétneho softvérového riešenia pričom sa zohľadňuje dodávateľ daného riešenia.