Zmeny a doplnenia zákona o DPH od 1.1.2016 a 1.4.2016 - Beňo, Mojmír
Zmeny v oblasti registrácie pre daň. Osobitná úprava uplatňovania dane na základe prijatia platby za dodanie tovaru alebo služby a s ňou súvisiace zmeny. Rozšírenie prenosu daňovej povinnosti na príjemcu plnenia v oblasti stavebníctva. Rozšírenie prenosu daňovej povinnosti v prípade dodávok realizovaných zahraničnou osobou a s tým súvisiace zmeny. Zmeny týkajúce sa úpravy vrátenia nadmerného odpočtu. Zmeny v refundačných pravidlách.