Vybrané aspekty služieb IS/IT poskytovaných formou cloud computingu - Kirchmayer, Jozef, 1973-2024
Stratégia EÚ v oblasti cloud computingu prijatá v septembri 2012 sa má stať hybnou silou produktivity podnikania a štátnej správy tým, že vytvorí priaznivejšie prostredie umožňujúce nepretržitý prístup k výpočtovej kapacite a obsahu. Princípy a využitie cloud computingu v praxi.