Bezpečnosť elektronického obchodu - Korček, František
Informácie o postupoch, technológii a opatreniach na zvýšenie informačnej bezpečnosti podnikom pohybujúcim sa na elektronickom trhu. Bezpečnostné prvky elektronického obchodu, jeho zraniteľné miesta a prevencia pred možnými hrozbami. Certifikácia ako istá forma prestíže, či marketingový nástroj.