Súčasné trendy v e-vzdelávaní - Töröková, Anikó, 1963-
Súčasné možnosti e-vzdelávania (e-learningu). Spracovanie učebnej látky do multimediálnych kurzov a ich interaktívne študovanie zvyšuje kvalitu a rýchlosť získavania vedomosti a zručností. Výhody a nevýhody e-vzdelávania.