Využitie aktuárskej matematiky v nemocenskom poistení - Škrovánková, Lea, 1954-
História zdravotného poistenia na Slovensku. Súčasný stav zdravotného poistenia na Slovensku. Aktuárska matematika v nemocenskom poistení.