Globálne trendy v informačnom manažmetne v roku 2014 - Zelina, Michal, 1981-
Problémy, ktoré majú vplyv na vývoj IT v podniku. Definovanie globálnych trendov v oblasti IT v informačnom manažmente pre rok 2014 a nasledujúce roky, na základe celosvetových prieskumov.