Zmeny v daňovej asignácii - Valterová, Ivana
Spresnenie zverejňovaného spôsobu použitia podielu zaplatenej dane. Poukazovanie podielu zaplatenej dane fyzickou a právnickou osobou. Podiel zaplatenej dane musí byť po zaokrúhlení najmenej 3 eurá. Fyzická osoba môže vo vyhlásení určiť len jedného prijímateľa.