[Verejné rozpočty] - Tomčiková, Michaela
Recenzia na účebný text Verejné rozpočty. Cieľom publikácie bolo poskytnúť základný pilier vedomostí týkajúcich sa problematiky verejných rozpočtov pre študentov Ekonomickej univerzity.