Zamestnanecká prémia - Mrukviová Tomiová, Sandra
Zamestnanecká prémia je formou dodatočnej sociálnej pomoci pre zamestnancov, ktorí pracujú za mzdu blízku minimálnej mzde. Zamestnanecká prémia predstavuje príspevok zo štátneho rozpočtu. Kedy zamestnancovi nevzniká nárok na zamestnaneckú prémiu a kedy mu prislúcha v plnej výške.