Interpretácia v práve - Gahér, František
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o výklade právneho textu a interpretácii práva. Konkrétny právny systém a jeho axiologické pozadie riadené istou filozofiou práva ako hodnotovo-ideový rámec.