[Kritický slovník globalizácie] - Čiderová, Denisa, 1977-
Recenzia na publikáciu Dictionare critique de la mondialisation, ktorá vychádza z transdisciplinárneho prístupu s cieľom zabezpečiť adresnosť hesiel vo vzťahu k teoretickým, empirickým a implementačným aspektom globalizácie-enjeux societaux idéologiques et politiques.