Zo sveta efektívnejšieho podnikania - Mikulič, Kamil
Východiská efektívnejšieho podnikania. Mechanizmus premietania zmien. Zmeny v podnikateľskom prostredí a nové fenomény v podnikaní. Záujmové skupiny a ich perspektíva. Pramene realokalizácie, rozširujúce zázemie generovania záujmových skupín.