Aktuálne spotrebiteľské správanie a jeho vplyv na vydavateľsko-tlačiarenský komplex - Šíp, Roman
Výroba papiera v kontexte s výkonnosťou vydavateľsko-tlačiareského komplexu. Anglosaský knižný trh. Nemecký knižný trh. Slovenský knižný trh. Slovenskí vydavatelia. Výskum vplyvi IKT na vydavateľsko-tlačiarenský komplex.