Neetické a nezodpovedné správanie lídrov vo vrcholových manažérskych pozíciách - Némethová, Petra
Teoretické východiská etiky a etického vodcovstva. Problematika neetického a nezodpovedného správania sa manažérov a jeho dopad na chod podniku.