Aplikácia modelu zmiešaných rolí personálnych útvarov v podmienkach územnej samosprávy na Slovensku - Jankelová, Nadežda, 1966-
Posúdenie kvality činnosti personálnych útvarov v kontexte územnej samosprávy využitím modelu zmiešaných rolí.