Zavádzanie obmedzení v obchodnom styku medzi Ruskou federáciou a členskými štátmi EÚ - Wefersová, Jarmila
Analýza systému spoločnej obchodnej politiky EÚ a dopady opatrení Európskej únie voči Rusku na slovenské hospodárstvo.