Právne úkony v systéme pracovného práva - Petríková, Lucia
Právne úkony sú pravidelným predpokladom vzniku, zmeny a zániku pracovnoprávnych vzťahov. Aké sú náležitosti právnych úkonov v pracovnom práve. Aké typy právnych úkonov sú špecifické pre pracovné právo, ktoré je založené na zásade zmluvnosti. Za akých podmienok ide o neplatný právny úkon.