Minimálne bezpečnostné a zdravotné požiadavky stanovené pre zamestnávateľa - Martončíková, Petra
Potreba dodržiavať minimálne bezpečnostné a zdravotné požiadavky na vykonávanú prácu - povinnosti zamestnávateľov.