Martin Bandžák štedrým Slovákom: Posuňte časť peňazí do sveta - Devera, Zuzana
Pôsobenie humanitárnej organizácie Magna v Kambodži a v Konžskej demokratickej republike. Humanitárna pomoc v oblasti zdravotníctva. Boj s následkami pandémie HIV/AIDS a s podvýživou. Riadenie, koordinácia a nastavenie fungujúceho systému. Pobočky organizácie v iných krajinách.