Pochvala a motivácia ako deficitný aspekt pedagogickej praxe - Soroková, Tatiana
Vzájomné porovnávanie kvalít a schopností sú predpokladom k reálnemu sebahodnoteniu a pozitívnemu pohľadu na výkony jednotlivcov. Motivácia a druhy motivácie. Pôsobenie negatívnych a pozitívnych odmien. Psychické a fyzické výkony vo vzdelávacom procese.