Nový zákon o finančnej kontrole a audite v podmienkach územnej samosprávy - Konečná Veverková, Ingrid
Národná rada Slovenskej republiky dňa 10. 11. 2015 schválila zákon č. 357/2015 Z. z. o finančnej kontrole a audite a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Predmetný zákon ruší zákon č. 502/2001 Z. z. o finančnej kontrole a vnútornom audite a o zmene a doplnení niektorých zákonov a zákon č. 440/2000 Z. z. o správach finančnej kontroly. Nový zákon nadobudne účinnosť od 1. januára 2016.