Perspectives of Talent Management: Evidence from Czech and Slovak Business Organisations - Egerová, Dana
Prístupy a rozdiely v riadení talentov v praxi malých a stredných podnikov a veľkých organizácií na Slovensku a v Českej republike. Otázky, ktoré by mali podniky považovať za dôležité, pokiaľ sa zapoja do riadenia talentov. Iplementácia riadenia talentov v rôznych typoch podnikoch.