<The> Dynamic Portfolio Selection Model Based on Event Tree - Brezina, Ivan, ml
Výber portfólia na základe rizikovej miery priemernej absolútnej odchýlky (mean absolute deviation). Lineárny model výberu portfólia; vždy efektívnejší ako štandardné optimalizačné modely