Virtual Organization: Specifics of Creation of Personnel Management System - Merkevičius, Juozas
Model personálneho riadenia virtuálnej organizácie, ktorý vytvára možnosti pre správu personálu s použitím informačných technológií. Stanovenie princípov práce, motivačné faktory, vzdelávanie a koordinácia skúseností v podmienkach virtuálnych organizácií.