Kritická úvaha o legislatívnej regulácii evidencie dlhodobého majetku a odpisovej politike v Slovenskej republike - Lajoš, Branislav
Dlhodobý majetok v kontexte daňovej legislatívy. Najdôležitejšie legislatívne zmeny v oblasti evidencie dlhodobého majetku a daňových odpisov v období rokov 2000-2015. Kritické úvahy o aplikovaných zmenách v kontexte praxe podnikateľských subjektov.