Uplatňovanie odpočítateľnej položky na zdravotné poistenie v roku 2016 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Odpočítateľná položka na zdravotné poistenie - kto si ju môže uplatniť. Výška mesačnej a ročnej odpočítateľnej položky na zdravotné poistenie. Výpočet čistej mzdy zamestnanca, ktorý si u zamestnávateľa uplatňuje odpočítateľnú položku na zdravotné poistenie (rok 2016).