Environmentálny manažment ako súčasť regionálneho rozvoja - Bednárová, Lucia
Normy radu ISO 14000 a ich možnosť zapracovať do akéhokoľvek environmentálneho systému riadenia. Posudzovanie udržateľnosti pri hodnotení návrhov rozvojových koncepcií. Charakteristika významných väzieb a vzťahov regionálneho rozvoja. Proces hodnotenia verejnej správy v rámci implementácie STN EN ISO 14001.