Limity a následky stabilného ekonomického rastu - Majerník, Milan, 1952-
Rast a zákon aritmetiky. Stabilný rast v ohraničenom priestore. Ekonomický rast, rast populácie a rast spotreby energetických zdrojov. Prírodné a environmentálne limity ekonomického rastu. Globálne otepľovanie. Nulový rast - ekonomická stagnácia.