Rozvoj podnikateľského nápadu - Slávik, Štefan, 1955-
Startup ako moderná podnikateľská forma, určená na realizáciu podnikateľských nápadov na báze nových technológií. Analýza najnovších poznatkov o súvislostiach medzi startupom a podnikateľským modelom.