Financovanie startupu v rôznych fázach vývoja - Bednár, Richard, 1985-
Hlavné ciele vytvárania startupov - objavovanie nových trhových priestorov a vytváranie produktov s vysokou pridanou hodnotou. Prehľad spôsobov financovania a vhodnosť použitia finančných prostriedkov v rôznych fázach vývoja startupu.