Špecifiká dlhodobého majetku v účtovníctve rozpočtovej a príspevkovej organizácie - Šabíková, Ingrid
Dlhodobý majetok - pojem a účtovanie. Účtovanie obstarania prístroja v štátnej rozpočtovej a v štátnej príspevkovej organizácii - z kapitálového transferu od zriaďovateľa.