Transferové oceňovanie a transferová dokumentácia v Slovenskej republike - Ondrušová, Lucia, 1981-
Vymedzenie pojmu transferové oceňovanie. Metódy transferového oceňovania. Kontrolované transakcie a princíp nezávislého vzťahu. Transferová dokumentácia.