Populační vývoj v České republice v roce 2014 - Kurkin, Roman
Analýza populačného vývoja v Českej republike v roku 2014. Počet obyvateľov podľa veku a rodinného stavu. Počet uzavretých sobášov, rozvodovosť. Údaje o pôrodnosti, potratovosti, úmrtnosti. Zahraničná migrácia.