Prienik a etablovanie startupov v medzinárodnom podnikateľskom prostredí - Procházková, Katarína, 1983-
Prienik startupov na zahraničné trhy a ich etablovanie v medzinárodnom prostredí. Efektívne startupy a začínajúce podnikania - formy vstupu na zahraničné trhy z hľadiska atraktivity startupu. Príklady z praxe.