Možnosti využití tuzemských a zahraničních zkušeností pro koncepci celostátního sčítání osob bez domova v ČR - Peychlová, Kristýna
Pojem bezdomovec, osoba bez domova podľa typológie ETHOS (Európska typológia bezdomovectva a vylúčenia z bývania). Význam sčítania bezdomovcov. Základné prístupy k sčítaniu bezdomovcov. Zahraničné príklady celoštátneho sčítania bezdomovcov (Dánsko, Maďarsko, Írsko). Sčítanie osôb bez domova v ČR - doterajší vývoj, verejno-politický kontext a príklady z praxe. Návrh plánu celoštátneho sčítania bezdomovcov v ČR.