Význam a podpora startupov v Slovenskej republike - Záležáková, Eliška
Podstata startupov, ich význam, definície a oblasti, ktorými sa startupy zaoberajú. Flexibilita a schopnosť reagovať na meniace sa podmienky súčasnej globálnej ekonomiky. Legislatíva a inštitúcie zabezpečujúce podmienky pre rozvoj startupov.