O mapách, moci a marginalizaci Význam mezinárodní politické sociologie v českém výzkumu zahraniční a bezpečnostní politiky - Daniel, Jan
Čo je a čo nie je medzinárodná politická sociológia. Pestrosť českého bezpečnostného výskumu. Pluralitný výskum ako prostriedok rozvoja českého odboru medzinárodných vzťahov.