Vliv epistemických komunit na mezinárodní jednání o problému kosmické tříště - Machoň, Miloslav
Pojem epistemická komunita. Znaky epistemických komunít a špecifiká ich pôsobenia v medzinárodnej politike. Aktéri zapojení do politických rokovaní o kozmickom odpade. Medzinárodné organizácie ako epistemické komunity. Medzinárodný inštitút pre kozmické právo. Aktivita epistemických komunít v politických jednaniach o kozmickom odpade.