Interný audítor v automobilovom priemysle - Kliment, Juraj
Proces zabezpečovania interných audítorov v systéme manažérstva kvality certifikovaného podľa špecifikácie ISO/TS 16949. Úloha, príprava, kvalifikácia a hodnotenie výkonnosti audítorov v praxi.