Vyhorenie sa začína nadšením - Hinšt, Jaroslav
Rozhovor s psychológom Jurajom Martínekom o tom, akí sú dnešní manažéri, ako by mal vyzerať úspešný šéf, o manažmente času, o stanovovaní cieľov, o strese, o komunikácii a počúvaní, o emocionálnej inteligencii.