Prečo je potrebné reformovať náš dôchodkový systém? - Žáková, Jozefína
Potreba presadenia komplexnej reformy dôchodkového systému na Slovensku vyplýva z viacerých faktorov. Z nich najdôležitejšie sú demografické a technické. Stručná analýza principiálneho nastavenia dôchodkových systémov v Európe a u nás a kritický pohľad na stav reforiem v dôchodkovom systéme.