Významné zmeny v ochrane vkladov na Slovensku - Šujan, Rudolf
Aktuálne zmeny v oblasti ochrany vkladov na Slovensku, a to hlavne v nadväznosti na novú smernicu o systémoch ochrany vkladov v EÚ, ale tiež v širšom kontexte v súvislosti s finančnou krízou a opatreniami prijatými na stabilizáciu makroekonomického vývoja v EÚ.