Minimálna mzda v roku 2016 - Višňovský, Viliam
Výška minimálnej mzdy od 1.1.2016. Priemerná mzda v malých organizáciách. Odporúčanie Európskeho výboru sociálnych práv. Hranica rizika chudoby. Celková cena práce. Mesačná minimálna mzda. Hodinová minimálna mzda. Dosah zvýšenia sumy minimálnej mzdy na ďalšie plnenia.